perjantai 24. tammikuuta 2014

SleepTracker saapui!




Tänään iltapäivällä Liuttu Logistiikka Oy kävi työpaikan ovella tuomassa paketin! Laite pääsee heti ensi yönä tulikokeeseen, koska tiedossa on lyhyehkö yö. Herätys viimeistään klo 6 ja reissuun lähtö. Lisää kuvia ja yksityiskohtaisempaa raporttia jahka vekotinta on vähän sisäänajettu...

2 kommenttia:

  1. Innolla odotan kokemuksia laitteesta! Mikäli osoittautuu toimivaksi hankin itelleni samanlaisen, on niin vaikee nousta aamulla virkeenä. Mitenhän Iphonen vastaava sovellus mahtanu pelata? Kuullu moisen olemassa olosta, mutta en pahemmin käyttäjä kokemuksia. Kätevintä olisi jos joku kehittäs saman kaikille puhelinten käyttiksille. Jolla käyttäjä RT :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alan olla päässyt SleepTrackerin kanssa sinuiksi. Tsekkaan uusin postaus! Lyhyesti: ihan pätevä herätyskello, vaikka aamuvirkkua se ei ole minusta tehnytkään, ainakaan vielä.

      Poista

Hei! Blogin asetukset mahdollistavat tällä hetkellä anonyymin kommentoinnin. Toivon silti asiallisuutta. Jos haluat mieluummin antaa suoraa palautetta, mailaa osoitteeseen gemini[at]live.fi. Olisi myös kiva jos anonyyminäkin allekirjoittaisit viestisi tavalla tai toisella, esim. etunimellä tai nimimerkillä.
Kiitos!